Keeperstrainer Lemmens, ook coach bij Duivels, vertrekt bij Lokeren

  Lemmens en Courtois.

  Erwin Lemmens werkt ook met de nationale doelmannen.

  Lokeren moet op zoek naar een nieuwe keeperstrainer. Erwin Lemmens heeft ontslag genomen bij de voorlaatste in de stand. "Ik kon me niet meer verzoenen met de werkwijze bij de club", vertelde hij aan de Sporza-redactie.

  Erwin Lemmens was vandaag niet meer op het trainingsveld te zien bij Lokeren. De keeperstrainer kwam wel nog afscheid nemen van de spelers. Lemmens kwam in het spoor van Peter Maes in 2017 terug naar de club, maar sinds het ontslag van de trainer, groeide bij de keeperstrainer onvrede over de manier van werken.

   

  De 42-jarige Lemmens is ook keeperstrainer bij de nationale ploeg. Het verschil met Lokeren was voor hem te groot. De trainer heeft nog geen concrete andere aanbiedingen, maar in de zomer werd hij bijvoorbeeld al gelinkt aan een overstap naar Real Madrid

   

  "We betreuren het vertrek van Erwin Lemmens", laat Lokeren weten op de clubwebsite. "Maar we hebben wel begrip voor zijn keuze. We willen hem ook nadrukkelijk bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij het uitbouwen van zijn carrière."

   

  Lemmens was ook tussen 2010 en 2015 de keeperstrainer bij Lokeren. In die periode won de club twee keer de beker, in 2012 en 2014. Hij verlaat de club tijdens een moeilijke periode. Lokeren staat op dit moment 15e met 11 punten.