• home
 • video
 • pas verschenen

  Fans Genk mogen ook tegen Union genieten van gratis bekermatch

  Ook in het vorige bekerduel, bij Charleroi, betaalde Genk de tickets voor zijn fans.

  De fans van Genk mogen gratis gaan kijken naar het kwartfinaleduel tegen Union voor de Beker van België. De Limburgse club betaalt de toegangskaartjes zelf, net zoals het vorige bekerduel bij Charleroi.

  Afgelopen woensdag, voor de 1/8e finales op bezoek bij Charleroi, mochten de supporters ook gratis het stadion binnen. Die actie bleek een succes. Meer dan duizend fans zakten af naar het Stade du Pays.

   

  Union en Genk treffen elkaar op woensdag 19 december (20u45) in het Joseph Marienstadion. De fans, Genk krijgt duizend plaatsen ter beschikking, zullen wel nog moeten betalen voor het busvervoer.