• home
 • video
 • pas verschenen

  Arsenal lonkt naar Wesley: "Heeft alles om bij topclub te spelen"

  Met twee goals in de Champions League speelde Wesley zich in de kijker.

  Moet Club Brugge anticiperen op het vertrek van Wesley Moraes? De Braziliaanse spits geniet de interesse van onder meer Arsenal. Begrijpelijk, volgens coach Ivan Leko. "Hij is een van de beste spelers uit mijn korte trainerscarrière."

  Afgelopen zomer had Lazio Roma zijn blik al laten vallen op Wesley en nu is de Braziliaan ook een transferdoelwit in de Premier League. Arsenal zou de diensten van de spits van Club Brugge kunnen gebruiken.

   

  "Voor spelers in België is het een droom om bij Arsenal, Liverpool, Tottenham of City te spelen", reageerde coach Ivan Leko op de vermeende interesse. "Ik zou supertrots zijn als dat vandaag, morgen, over 6 maanden of twee maanden zou gebeuren."

   

  "Wesley heeft in elk geval alle kwaliteiten om bij een topclub te spelen. In mijn korte trainerscarrière is hij een van de beste spelers die ik al onder mijn hoede heb gehad."

   

  "Als coach ligt mijn focus echter niet op wat er met Wesley, Vanaken, Danjuma, Dennis... gebeurt in januari. Er zijn genoeg slimme mensen in de omkadering van Club Brugge die anticiperen op mogelijk vertrekkers."

  Tweet: