Ga naar de inhoud

VIDEO: Mist kortgeknipte Fellaini zijn haar? Hij pakt alvast dat van Guendouzi

 do 6 december 2018 09:21
" "
Fellaini houdt Guendouzi foutief tegen. Hij maakte het zelf 2 jaar geleden mee.

Marouane Fellaini is ook met een kort kopje zijn sluwe streken niet verleerd. De Rode Duivel van Manchester United, die vorige maand zijn weelderige bos inruilde, verdedigde gisteren in de topper tegen Arsenal op het eind van de match de 2-2 met alle middelen. 

José Mourinho gooide Fellaini vlak na de 2-2 in de strijd voor de laatste 20 minuten. En dat Fellaini zijn mannetje staat, is ondertussen geweten in Engeland. Guendouzi maakte er kennis mee in het slot van de match. Toen de Fransman met de lange haren onze landgenoot wilde passeren, hield die laatste hem aan zijn lokken tegen. (lees voort onder tweet)

Bekijk de beelden van de fout:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fellaini van slachtoffer tot dader

Fellaini maakte het 2 jaar geleden trouwens zelf ook mee: toen trok Leicester-verdediger Robert Huth aan de nog lange haren van de Belgische international. Die kon dat maar matig appreciëren en reageerde met een elleboogstoot. De ref zag de actie niet, maar de beide kemphanen werden allebei 3 wedstrijden geschorst.