• home
 • video
 • pas verschenen

  Ogunjimi kan Lierse-Kempenzonen overtuigen: "Samen gaan voor hoogst haalbare"

  Lierse is de nieuwe club van Marvin Ogunjimi.

  Lierse is de nieuwe club van Marvin Ogunjimi.

  Marvin Ogunjimi gaat aan de slag bij Lierse in de eerste amateurklasse. De 31-jarige spits kon de club overtuigen tijdens een proefperiode.

  Marvin Ogunjimi was laatst aan de slag bij Saigon, waar hij eind oktober de deur achter zich dicht trok. De voormalige Rode Duivel heeft nu Lierse overtuigd van zijn kwaliteiten. De spits heeft er een contract voor 1,5 seizoen ondertekend.

   

  "Met Lierse heb ik een club gevonden die mijn ambities kan waarmaken. Ik kies er ook bewust voor om dicht bij huis te gaan wonen en voetballen", zegt Ogunjimi. "De voorbije anderhalve week ben ik terechtgekomen in een warme en familiale omgeving en kon ik vaststellen dat er heel wat talent in de spelersgroep schuilt."

   

  "Daarnaast is de omkadering ook zeer professioneel. Na een aantal gesprekken met het bestuur en de trainersstaf was ik helemaal overtuigd om voor Lierse te kiezen. Hier is alles aanwezig om er het beste van te maken. En dat is ook mijn doelstelling. Samen moeten we gaan voor het hoogst haalbare."