• home
 • video
 • pas verschenen

  Dennis tot Hansen: "Waarom volg je me niet op Twitter?", zijn antwoord is hilarisch

  Hansen en Dennis

  Adam Hansen-Rohan Dennis 1-0

  Rohan Dennis werd enkele maanden geleden wereldkampioen tijdrijden in Innsbruck, maar over zijn populariteit op Twitter is hij niet helemaal tevreden. Toen hij een extra volger ronselde bij een collega kwam hij van een kale reis terug.

  "Ik kan niet geloven dat je mij niet volgt op Twitter. Wat is dat allemaal?", vroeg Rohan Dennis op Whatsapp aan Adam Hansen. Het antwoord van de Australiër van Lotto-Soudal zal hem verbluft hebben.

   

  "Sorry dat ik je gevoelens heb gekwetst, Rohan... Maar ik dacht dat je een harde was. Je weet wel, iemand die zo hard kan afzien dat hij een wereldtitel tijdrijden wint en iemand die dus kan aanvaarden dat iemand als ik hem niet volgt of die het zich niet aantrekt wat er op Twitter wordt gepost."

   

  "Kijk, ik ben een echte vriend, ik ben er voor jou! Als je valt, zal ik de laatste tak aan de boom zijn waaraan je je kunt vasthouden voor je tegen de grond smakt."

   

  "Trouwens, heb je al eens naar je Twitter-account gekeken? Ik heb de helft gelezen en ik viel in slaap."

   

  "Maar ik zal je helpen om andere vrienden te vinden", eindigde Hansen, waarna hij de hashtag #HelpRohan lanceerde op Twitter.