Belofte maakt schuld: Liverpool-fan heeft nu een tattoo van Origi

  Liverpool-fan Bailey Shaw zal in de toekomst wellicht twee keer nadenken voor hij nog eens een grote uitspraak doet op Twitter. Want aan zijn laatste belofte heeft hij een tatoeage van Divock Origi overgehouden.

  In de Merseyside Derby tegen Everton gooide Liverpool-coach Jürgen Klopp 5 minuten voor tijd Divock Origi in de strijd, bij een 0-0-stand. "Als Origi scoort, neem ik een Divock-tattoo", tweette Liverpool-fan Bailey Shaw prompt.

   

  En jawel, goed tien minuten later kopte Divock Origi diep in de toegevoegde tijd het winnende doelpunt binnen. "Ik ben een man van mijn woord", liet Shaw meteen weten.

   

  En dat blijkt, want enkele dagen later heeft hij al de daad bij het woord gevoegd. Op zijn bil bovenbeen prijkt nu "D1v0ck", waarbij de 1 in het rood en de 0 in het blauw de uitslag van de wedstrijd voorstellen.

  Bekijk nog eens de goal van Origi: