• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Duizenden Boca-fans zwaaien spelers uit op weg naar vliegveld

  Boca Juniors

  De bus van Boca Juniors moest door een mensenzee naar het vliegveld.

  De spelers van de Boca Juniors zijn vandaag afgereisd naar Madrid, waar ze zondag de terugmatch van de finale van de Copa Libertadores zullen spelen tegen River Plate. De fans van Boca lieten het afscheid niet ongemerkt passeren.

  De terugmatch tussen River Plate en de Boca Juniors heeft al heel wat voeten in de aarde gehad. Door supportersgeweld werd de terugmatch tot 2 keer toe uitgesteld. Uiteindelijk besliste de Zuid-Amerikaanse voetbalbond om de match op neutraal terrein af te werken, namelijk in het stadion van Real Madrid.

   

  River Plate en Boca Juniors weigerden allebei eerst om daar te gaan spelen, maar uiteindelijk lijken ze toch in te binden. De fans van de Boca Juniors staken hun spelers bij het vertrek nog een hart onder de riem.

  Waanzinnige beelden van het vurige afscheid