• home
 • video
 • pas verschenen

  Voetblessure houdt Diego Costa (Atlético Madrid) uit Brugge

  Atlético Madrid kan niet op Costa rekenen voor de laatste wedstrijd van de groepsfase in de Champions League.

  Club Brugge en Atlético Madrid kruisen volgende week dinsdag de degens voor de laatste speeldag van de groepsfase van de Champions League. Atlético-spits Diego Costa zal er niet bij zijn vanwege een aanslepende voetblessure.

  Costa sukkelt al enkele weken met zijn linkervoet. Twaalf jaar geleden werd hij aan het middenvoetsbeentje van diezelfde voet al eens geopereerd. Een trap op zijn voet zorgt nu al enige tijd opnieuw voor hinder. Uit voorzorg zal hij een nieuwe operatie ondergaan, waardoor hij enkele weken buiten strijd zal zijn. 

   

  De laatste wedstrijd in Groep A van de Champions League zal bepalen wie als leider naar de knock-outfase mag doorstoten. Atlético is voorlopig leider met 12 punten, Borussia Dortmund volgt op twee punten van de Madrilenen. 

   

  Club Brugge is al zeker van overwintering in de Europa League. AS Monaco is uitgeschakeld.