• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Maradona wordt uitgedaagd en gaat door het lint

  Diego Maradona

  Diego Maradona wil graag iemand een lesje leren.

  Diego Maradona heeft met Dorados naast de titel in de Mexicaanse 2e klasse gegrepen en dat kon de Argentijn maar moeilijk verkroppen. Toen hij tijdens en na de match werd uitgedaagd, kookte het potje van Maradona meermaals over.

  Diego Maradona moest na zijn uitlatingen na de heenmatch vanuit de tribune toekijken tegen Atletico San Luis. Daar kreeg hij het al een eerste keer aan de stok met fans van de tegenpartij die hem (met succes) tergden. De entourage van de Argentijn kon hem een eerste keer tegenhouden om de fans niet te lijf te gaan.

   

  Maar ook na de match was de woede van Maradona nog niet gekoeld. "Arme junkie" riepen enkele toeschouwers toen Pluisje de tribunes verliet. Dat liet hij niet over zijn kam gaan. "Hoerenzonen" riep hij terug, terwijl hij begon te molenwieken. Het sein voor de beveiliging om Maradona snel naar de lift te slepen.

  Beveiliging moet Maradona in bedwang houden