• home
 • video
 • pas verschenen

  Brecel struikelt over Chinees Lu in 3e ronde UK Championship

  Luca Brecel

  Luca Brecel raakt net als vorig jaar niet voorbij de 3e ronde.

  De 3e ronde is het eindstation voor Luca Brecel op het UK Championship, een van de hoogst aangeschreven rankingtoernooien. Brecel moest tegen de Chinees Lu een hele match vruchteloos achtervolgen.

  Luca Brecel had zich gisteren met een nipte zege tegen Liam Highfield niet alleen verzekerd van een plaats in de 3e ronde, maar ook van een ticket voor de Masters. Maar die match had blijkbaar te veel van hem gevergd.

   

  Tegen de lager gerangschikte Lu Ning (WS-112) kwam hij snel op een 2-0-achterstand. Brecel kwam nog terug tot 3-3, maar toen was het vet van de soep voor onze landgenoot. Ook vorig jaar raakte Brecel niet verder dan de 3e ronde in York.