• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Waanzinnige taferelen op open training van Galatasaray

  Fans Galatasaray

  De spelers van Galatasaray werden letterlijk aangevuurd.

  Om 18u staat het leven in Istanbul even stil, want dan spelen aartsrivalen Besiktas en Galatasaray tegen elkaar. De laatste open training in het stadion van Galatasaray zorgde alvast voor een vurige sfeer.

  Besiktas en Galatasaray zijn allebei niet aan een geweldig seizoen bezig. De titelstrijd lijkt een duel te worden tussen Basaksehirspor en Kasimpasa. Maar een derby tussen Galatasaray (3e) en Besiktas (6e) doet de gemoederen altijd beroeren.

   

  Het stadion van Galatasaray (capaciteit: 52.695 toeschouwers) liep helemaal vol voor de laatste training van de Turkse recordkampioen. Met bengaals vuur zorgden de supporters voor een hels spektakel. Is het de boost die Onyekuru, Donk en co nodig hebben om straks met de zege te gaan lopen?

  Het stadion van Galatasaray in lichterlaaie