• home
 • video
 • pas verschenen

  Dennis Praet verlengt contract bij Sampdoria tot 2021

  Sampdoria heeft Rode Duivel Dennis Praet nog één jaar langer aan zich gebonden. De Belgische middenvelder tekende een vernieuwd contract tot 30 juni 2021.

  Dennis Praet ruilde in de zomer van 2016 Anderlecht voor Sampdoria, waar hij snel uitgroeide tot een sterkhouder. De Gouden Schoen van 2014 speelde al 80 wedstrijden voor de Blucerchiati en mag nu nog tot 2021 in Genua blijven.

   

  De prestaties van Praet ontgingen ook bondscoach Roberto Martinez niet. In oktober werd de 24-jarige middenvelder opnieuw bij de selectie van de Rode Duivels gehaald. Tegen Nederland (1-1) mocht hij één helft opdraven, goed voor zijn tweede cap.

  Praet: "Ik ben bij Sampdoria toch een beetje een andere speler geworden"

  Tweets: