• home
 • video
 • pas verschenen

  Boze Verschueren roept onruststoker Vranjes op het matje

  Vranjes moet zich vrijdag gaan verantwoorden voor een Instagram-post.

  Michael Verschueren is niet te spreken over de Instagram-post van Ognjen Vranjes. De Anderlecht-verdediger spotte met een gewelddadig incident in Athene en zal daarover aan de tand gevoeld worden.

  De Champions League-wedstrijd tussen AEK Athene en Ajax liep gisterenavond uit de hand.

   

  Op het moment dat een Griekse hooligan een brandbom in het Amsterdamse vak gooide, postte (ex-AEK-speler) Vranjes daar een foto van op zijn Instagram-account, met de tekst "Welcome to hell!!!".

   

  Een aantal Anderlecht-fans reageerde bijzonder scherp op die post. Sportief directeur Michael Verschueren kan evenmin lachen met de frats van Vranjes.

   

  "Vranjes gedraagt zich niet zoals ik vind dat een speler van Anderlecht zich moet gedragen. Je moet een bepaalde elegantie hebben. Ik distantieer me dan ook volledig van zijn Instagram-post en zal daar vrijdag met de speler zelf een gesprek over hebben", zegt Verschueren.

  De Instagram-post van Vranjes:

  Met bivakmuts

  Op sociale media heeft een aantal Anderlecht-fans een oproep gelanceerd om Vranjes te ontslaan. De Bosniër heeft zijn post gisterenavond wel al verwijderd. De profielfoto van Vranjes, met een bivakmuts over het hoofd, doet ook vragen rijzen over Vranjes' attitude.