• home
 • video
 • pas verschenen

  Sarri maakt zich zorgen om Hazard: "Hij heeft veel trainingen gemist"

  Eden Hazard.

  Hazard wordt in Europa gespaard door zijn trainer.

  Voor Chelsea staat er in de Europa League niet al te veel meer op het spel. De kwalificatie voor de volgende ronde is al binnen, de groepswinst mag ook niet meer uit handen gegeven worden. Eden Hazard werd in Europa al vaker aan de kant gelaten en zal morgen ook niet tegen PAOK spelen. Hij kampt met een lichte enkelblessure. 

  Eden Hazard (27) ging afgelopen weekend met Chelsea plat op de mat tegen Tottenham. De Rode Duivel hinkte bij het laatste fluitsignaal na een stevige tackle op het einde van de match. Hazard houdt er een kleine enkelblessure aan over en zal morgen niet spelen.

   

  "Het is geen serieuze blessure", vertelde T1 Maurizio Sarri vanmiddag op zijn perspraatje. "Hij zal in de Europa League niet spelen, maar ik denk dat hij fit zal zijn voor de competitiematch van zondag tegen Fulham."

   

  "Ik ben wel bezorgd", gaf Sarri toe, "want Hazard heeft eerder dit seizoen al een rugblessure gehad en nu een probleem aan zijn enkel. Hij heeft al veel trainingen gemist."

   

  "Het is normaal dat hij op fysiek vlak niet in topvorm is. Het is voor hem beter om deze week te trainen. Hij kan uiteraard geen 10 matchen in 30 dagen spelen, dus moet hij soms rusten."