• home
 • video
 • pas verschenen

  RSCA-fans boos om post op Instagram: komt het nog goed met Vranjes?

  Supporters vragen openlijk om het contract van Vranjes te ontbinden na een post op Instagram.

  Ognjen Vranjes lijkt het helemaal verkorven te hebben bij de achterban van Anderlecht. De Bosniër verheerlijkte op Instagram de supportersrellen in het CL-duel tussen AEK Athene (ex-ploeg Vranjes) en Ajax. Heel wat paars-witte fans vragen hem om op te krassen.

  Hallucinante beelden gaan de wereld rond van Griekse fans die vuurwerk en projectielen afvuurden richting de meegereisde fans uit Nederland. Velen keurden het gedrag af, maar ex-AEK-speler Vranjes niet.

   

  Op Instagram Stories  plaatste hij een foto waar fans moesten wegduiken voor een molotovcocktail. Als bijschrift schreef hij er "Welkom in de hel" bij. 

   

  Het bericht, intussen door Vranjes verwijderd, werd meteen opgepikt door enkele fans van Anderlecht, die het supportersgeweld veroordeelden. Op Twitter wordt Marc Coucke veelvuldig aangesproken om het contract van de verdediger te ontbinden. Supporters gebruiken ook de hashtag #VranjesOut.

  Bekijk hier de beelden van de supportersrellen

  Nog wat boze tweets van Anderlechtfans: