• home
 • video
 • pas verschenen

  Kevin Strijbos ruilt zijn KTM voor een Yamaha

  Kevin Strijbos

  Kevin Strijbos (33) won in zijn carrière 6 Grote Prijzen.

  Na 17 jaar keert Kevin Strijbos terug naar de Yamaha-stal. De 33-jarige Belgische motorcrosser werd afgelopen seizoen, door heel wat blessures, pas 14e in het WK MXGP.

  Kevin Strijbos wordt de voorbije jaren geplaagd door heel wat blessures, maar als lid van het JWR Yamaha Racing Team hoopt hij toch nog zeker 1 seizoen te kunnen knallen. "Het is een jong en dynamisch team dat ik zoveel mogelijk zal helpen met mijn ervaring", zegt de tweevoudige vicewereldkampioen.

   

  "Ik heb al heel wat goeie dingen gehoord over de Yamaha 450F. Ik kijk ernaar uit om ermee te kunnen rijden. Het lijkt erop dat de cirkel rond is, want ook in mijn eerste seizoen, in de 125cc, reed ik op een Yamaha."