• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Mourinho slaat door na goal en haalt uit in interview

  José Mourinho gaat compleet door het lint na de 1-0 van Fellaini.

  José Mourinho doet opnieuw van zich spreken. Na de overwinning tegen Young Boys Bern eiste de coach van Manchester United de titel van Man van de Match op.

  José Mourinho maakte dinsdagavond een hele wedstrijd lang een geagiteerde indruk aan de zijlijn. Wild gesticulerend, ook bij missers van zijn spelers.

   

  Toen Marouane Fellaini in de extra tijd alsnog raak trof en United op 1-0 zette, sloegen de stoppen bij Mourinho helemaal door. Zonder aanleiding smakte hij een krat met drinkbussen tegen de grond.

   

  Ook in het eerste interview na de match was Mourinho nog niet bedaard. Met ogen die vuur spuwden, hield hij het bij één korte maar bijtende mededeling:

   

  "14 seizoenen in de Champions League, 14 keer de groepsfase overleefd. En het ene seizoen dat ik geen Champions League speelde, heb ik de Europa League gewonnen." En weg was hij.

  Mourinho over de rooie

  Het "interview" met Mourinho

  Mourinho: "Fans zullen thuis ook tv vernield hebben"

  Toen het stof een beetje was gaan liggen, konden de mensen van MUTV José Mourinho toch vragen naar zijn reactie na de goal. "Het was een explosie. Van opluchting, want we verdienden geen 0-0. Dat zou een fake resultaat geweest zijn, een te harde straf voor mijn jongens."

   

  "We waren gefrustreerd dat we op een draw afstevenden. Ik kan me voorstellen dat sommige fans van Manchester United ook hun tv hebben vernield na dat doelpunt."

  Ook tijdens de match riep het gedrag van Mourinho al vragen op