• home
 • video
 • pas verschenen

  Valverde komt zijn regenboogtrui showen in Dwars door Vlaanderen

  Alejandro Valverde

  Zien we Alejandro Valverde straks het zegegebaar maken in Waregem?

  Alejandro Valverde zal op 9 april voor de 3e keer deelnemen aan Dwars door Vlaanderen. De Spaanse wereldkampioen komt er zijn voorjaarsbenen testen met het oog op de Ronde van Vlaanderen, waaraan hij eerder al zijn deelname bevestigde.

  Alejandro Valverde zal dit voorjaar bijna een volledig klassiek programma rijden. Niet alleen zal hij te zien zijn in "zijn" koersen in de Ardennen, maar ook in het Vlaamse voorjaar maakt hij zijn opwachting.

   

  Valverde kondigde eerder al aan dat hij voor het eerst zal starten in de Ronde van Vlaanderen, maar 4 dagen daarvoor zal hij ook Dwars door Vlaanderen rijden. Vorig jaar stond hij daar ook al aan de start. Na een opmerkelijke wedstrijd eindigde hij uiteindelijk 11e. In 2014 maakte hij zijn debuut in de eendagskoers met finish in Waregem.