Ga naar de inhoud

Nog geen 2.700 fans in Lokeren en dan zijn ze ook nog boos: "Bedankt voor niets!"

 ma 26 november 2018 09:48
Bij rode lantaarn Lokeren gaat het van kwaad naar erger.

De tweede ronde in de JPL is uit de startblokken geschoten. We zagen afgelopen weekend al heel wat Sinterklazen en één Jean-Marie Pfaff de aftrap geven, maar het was niet overal jubel en jolijt. Vraag dat maar aan Lokeren, waar de supporters het niet echt meer zien zitten. 

Hoge omes op de Freethiel

Waasland-Beveren kreeg zaterdagavond het bezoek van Moeskroen. Maar er was écht hoog bezoek, want Sinterklaas was met enkele zwarte pieten afgezakt naar de Freethiel. En ook Jean-Marie Pfaff, de legendarische doelman van het vroegere Beveren, was present. Hij overhandigde de Sint de bal en schudde de scheidsrechter de hand.

Rood, roder, roodst

Een Rouche ben je niet voor even, maar voor het hele leven. Vraag het maar aan Mehdi Carcela, die die spreuk zaterdag tegen Eupen wel heel letterlijk nam en met een rood kapsel het veld betrad.

Andere kapsels van Carcela

Dit bericht bekijken op Instagram

🐣🐥

Een bericht gedeeld door Mehdi Carcela (@mehdicarcela) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Harry potter a Casablanca 😎

Een bericht gedeeld door Mehdi Carcela (@mehdicarcela) op

Dit bericht bekijken op Instagram

I've never met someone strong with an easy past...

Een bericht gedeeld door Mehdi Carcela (@mehdicarcela) op

Champions League-actie in Brugge, maar dan van Essevee

Marcelo Brozovic maakte zichzelf eind oktober wereldberoemd. In de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona ging de Inter-speler bij een vrije trap net achter het muurtje liggen, zodat Luis Suarez de bal niet onder de muur in doel kon trappen. Sandy Walsh had dat beeld onthouden, want in de match op Club Brugge voerde de verdediger van Zulte Waregem identiek hetzelfde nummertje op.

"Bedankt voor niets, Sporting"

Lokeren staat na een thuisnederlaag tegen Charleroi nog altijd op de laatste plaats. De ploeg van Trond Sollied zakte na de rust keihard door het ijs. De match mag dan op een kille zondagavond plaatsgevonden hebben, het lijkt alsof de fans van Lokeren alle geloof in een goeie afloop al verloren hebben. Zo daagden er maar 2.694 toeschouwers op voor de match, waarvan enkele tientallen uit Charleroi. Een aantal Lokeren-supporters uitte zijn ongenoegen op Twitter.

Zeep aan de handschoenen

Bij een 1-2-stand slikte Lokeren een meer dan vermijdbaar doelpunt. Doelman De Wolf verkeek zich volkomen op een houdbaar schot van Charleroi-invaller Osimhen.

Zeep aan de voetbalschoenen

De piepkuikens van Anderlecht leden zondag een 4-2-nederlaag in Sint-Truiden. De jonge snaken, met 5 basisspelers jonger dan 20 jaar, trokken goed hun streng, tot groot genoegen van coach Hein Vanhaezebrouck. In de extra tijd was het echter doelman Thomas Didillon die in de fout ging. Met zijn 22 lentes ook nog een jonge kerel, maar toch...