• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge kan weer een beroep doen op Dennis en Denswil

  Dennis

  Dennis is genezen van zijn hamstringblessure.

  De blessurezorgen van Ivan Leko beginnen stilaan af te nemen, nu het licht op groen is gezet voor Stefano Denswil en Dennis. Ze zijn woensdag inzetbaar tegen Dortmund.

  Door de blessures van onder meer Danjuma, Diatta, Cools, Vlietinck en Dennis kon Ivan Leko afgelopen weekend geen enkele vleugelspeler opstellen tegen Zulte Waregem. Met Dennis is er nu toch een winger beschikbaar voor de Club-coach.

   

  Nog meer goed nieuws kreeg Leko over Stefano Denswil, die de voorbije weken sukkelde met zijn enkel. Ook de Nederlander zou eventueel kunnen meedoen tegen Dortmund. Club is na een 4 op 6 tegen Monaco wel al zo goed als zeker van Europese overwintering.