• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: River Plate-fan verstopt Bengaals vuur op buik van kind

  Dit beeld gaat de wereld rond.

  Voor een voetbalwedstrijd tegen stads- en aartsrivaal Boca Juniors zijn River Plate-supporters tot veel in staat. Op de sociale media circuleert een video van een vrouw die Bengaals vuur verstopt onder het shirt van een meisje.

  Dat de rivaliteit tussen River Plate en Boca Juniors groot is, kunt u in de video hieronder zien. Een reporter van de Argentijnse krant Clarin filmt een fan van River Plate die de buik van een meisje volkleeft met Bengaals vuur. Op die manier hoopt ze de controles in het stadion te omzeilen.

  Vanavond nieuwe poging

  Gisteravond stond in de finale van de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse tegenhanger van de Champions League, de terugmatch van de finale tussen Boca Juniors en River Plate op het programma. De wedstrijd tussen de Argentijnse aartsrivalen ging niet door. Na supportersgeweld werd de match 24 uur uitgesteld.

   

  Vanavond om 21u proberen Boca en River Plate het nog een keer. De heenmatch was op 2-2 geëindigd.