• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Aert bekent: "Mijn grootouders denken dat ik aan het zwembad lig op stage"

  Een kleine verspreking van Ruben Van Gucht in zijn interview met Wout van Aert heeft tot een opvallende bekentenis van de wereldkampioen geleid. 

  Van Aert legde in de Wereldbeker-cross van Koksijde beslag op de tweede plaats, achter de alweer ongenaakbare Nederlander Mathieu van der Poel.

   

  Ruben Van Gucht voelde Van Aert na de race even aan de tand en zei: "Je blijft op dezelfde afstand hangen van Van der Poel en je houdt Toon Aerts af. Dat zijn dingen waar je je moet aan optrekken nu je met vakantie, correctie, nu je op stage gaat."

   

  Wout van Aert: "Mijn grootouders zeggen ook dat ik veel met vakantie ben. Maar het is wel degelijk hard werken wat we daar doen.  Als ik vanavond met hen zou bellen, vinden ze altijd dat ik weer met vakantie ga. Ik zeg dan dat ik aan het zwembad ga liggen in Calpe. Plezant."