• home
 • video
 • pas verschenen

  Vandoorne: "Niet iedereen heeft kunnen zien wat er achter de schermen gebeurd is"

  Stoffel Vandoorne

  Heeft u Stoffel Vandoorne voor het laatst zien racen in de Formule 1?

  Met een 14e plaats heeft Stoffel Vandoorne (26) een punt gezet achter zijn carrière in de Formule 1. Voorlopig of definitief? "Je weet nooit wat er in de toekomst zal gebeuren. Misschien zien we elkaar hier binnenkort terug", lachte Vandoorne bij de RTBF.

  "Fijn om seizoen op deze manier te beëindigen"

  "Ik heb alles gegeven", vertelde Stoffel Vandoorne kort na zijn laatste race in de Formule 1. Vandoorne stuurde zijn McLaren naar de 14e stek. "Punten waren te hoog gegrepen, maar ik ben blij dat ik kon finishen en dat ik nu aan een nieuw hoofdstuk kan beginnen."

   

  "Het is toch fijn om het seizoen op deze manier te beëindigen. Iedereen weet dat onze prestaties dit seizoen niet goed waren, maar in Abu Dhabi hebben we er toch het maximum uitgehaald."

  "Maandag zal ik beseffen wat er zal veranderen"

  Was Stoffel Vandoorne emotioneel tijdens zijn laatste rondjes? "Natuurlijk zijn er emoties. Maar ik denk dat ik maandag, als de druk wegvalt, zal beseffen wat er zal veranderen. Al zal ik niet veel tijd hebben om na te denken, want de Formule E nadert snel."

   

  Hoe blikt Vandoorne nu terug op zijn passage in de F1? "Het waren moeilijke omstandigheden de voorbije jaren. We zaten niet altijd in de goeie positie. Niet iedereen heeft kunnen zien wat er achter de schermen gebeurd is."

   

  "Ik ben zelf vrij tevreden dat ik aan iets nieuws kan beginnen. Maar je weet nooit wat de toekomst zal brengen. Misschien zien we elkaar hier snel terug."

  VIDEO: GP Abu Dhabi in Sportweekend

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Het raceverslag begint na 42'19".