• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho ging naar Duivels kijken "om Lukaku mentaal te steunen"

  José Mourinho was een opvallende gast in het Koning Boudewijnstadion.

  Waarom ging José Mourinho naar België-IJsland kijken? Zijn spelers deden immers niet mee in die match. "Ik was daar om Lukaku te steunen. En om zijn blessure en zijn situatie te bekijken."

  De Rode Duivels van Manchester United speelden geen rol in de voorbije twee interlands van de Belgen. Fellaini had ervoor gekozen om niet naar de nationale ploeg af te zakken. Lukaku deed dat wel, maar speelde door een blessure geen minuut. Toch zat José Mourinho in de tribunes voor de match tegen IJsland.

   

  "Ik was toch in Londen en Brussel is vlakbij. Het is een leuke treinrit", zei hij gisteren op zijn persconferentie. Heeft hij er ook met bondscoach Roberto Martinez gesproken? "Martinez had me zelf uitgenodigd voor een ontmoeting. Maar ik heb dat niet gedaan. Ik wou hem niet storen voor de match. Ik heb hem wel gebeld."

   

  "Ik was in Brussel om Romelu Lukaku mentaal te steunen. Ik wou zijn blessure ook bekijken en de situatie aanvoelen." Ondertussen zijn Lukaku en Fellaini weer fit.