• home
 • video
 • pas verschenen

  Charleroi zet coach Brian Lynch op de keien: "Moeilijk afscheid"

  Brian Lynch is niet langer coach van Charleroi.

  Brian Lynch is niet langer coach van Charleroi.

  Het verlies tegen Brussels, de derde nederlaag van het seizoen, heeft coach Brian Lynch de kop gekost bij het ambitieuze Charleroi.

  Charleroi versterkte zich afgelopen zomer om de ambities te kunnen waarmaken. De club kon zich evenwel niet plaatsen voor de Champions League en werd deze week ook uitgeschakeld in de Europe Cup. Op de koop toe verloor Charleroi vrijdagavond van Brussels, de nederlaag te veel voor het bestuur.

   

  "We willen Brian bedanken voor zijn bijdrage aan het sportieve project van Charleroi. Hij is erg professioneel, vriendelijk en heeft een moderne visie op basketbal. Het is dus niet makkelijk om afscheid te nemen, maar het gebrek aan regelmaat in de prestaties blijft een probleem", zegt Charleroi, dat op zoek gaat naar een opvolger.