• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG kan dit weekend nog niet rekenen op topduo Neymar/Mbappé

  Neymar & Mbappé

  PSG-coach Tuchel: "Ik geloof dat ze het CL-duel tegen Liverpool halen."

  Pech voor de Franse landskampioen PSG. Sterspelers Neymar (adductoren) en Mbappé (schouder) raken niet fit voor de competitiematch zaterdag tegen Toulouse. Beide spelers blesseerden zich tijdens hun interland.

  Dit weekend ontvangt Rode Duivel Thomas Meunier met PSG middenmoter Toulouse. Daar zullen zowel Neymar als Kylian Mbappé niet van de partij zijn. De twee vedetten raakten deze week geblesseerd tijdens de wedstrijden met hun land

   

  PSG-coach Thomas Tuchel hoopt de aanvallers woensdag wel te recupereren voor het Champions League-duel tegen Liverpool. "Voor morgen nemen we geen risico, ze zullen niet spelen", vertelt Tuchel. "Maar we laten de mogelijkheid open dat ze woensdag spelen tegen Liverpool. Ik geloof dat het kan."

   

  PSG is autoritair leider in de Ligue 1 met 39 op 39, maar in de Champions League moeten de Parijzenaars vol aan de bak om te overwinteren. Na een 5 op 12 volstaat woensdag enkel de winst tegen Liverpool.