• home
 • video
 • pas verschenen

  Antwerp haalt oud-Anderlecht-vertrouwelingen De Coene en Viaene

  " "

  Jochen De Coene (hier naast vorige coach René Weiler) was 10 jaar aan de slag bij Anderlecht.

  Eersteklasser Antwerp heeft de komst bevestigd van kinesist Jochen De Coene en directiesecretaresse Katharine Viaene. Die twee waren tot voor kort aan de slag bij Anderlecht.

  Sinds Marc Coucke de plak zwaait bij Anderlecht, is daar een heuse volksverhuizing op gang gekomen. De ondernemer wil de zaken efficiënter, kostenbesparend en op zijn manier aanpakken, waardoor heel wat personen de club (moeten) verlaten.

   

  De Coene was 10 jaar werkzaam bij Anderlecht, waar hij de medische cel leidde. De topkinesist stapte begin november op en werkt al sinds 15 november voor stamnummer 1. "Hij komt enerzijds het bestaande team versterken en zal anderzijds een coördinerende rol op zich nemen omtrent alles wat het medische en fysieke binnen de club betreft, zowel voor A- en B-elftal als jeugd", klinkt het in een mededeling van RAFC.

   

  Viaene, jarenlang de assistente van Herman Van Holsbeeck, begint op 1 december. "Zij zal het management ondersteunen op administratief en organisatorisch vlak."

   

  Daarnaast trok de oudste club van het land ook sportjournaliste Hilde Van Malderen aan. Zij treedt op 7 januari in dienst als hoofd public relations en media. "Met deze aanwervingen werken wij voort aan de professionalisering en groei van de club."