• home
 • video
 • pas verschenen

  Dortmund bindt goudhaantje Paco Alcacer definitief aan zich vast

  Alcacer

  Dortmund zou zo'n 23 miljoen euro neertellen voor de Spanjaard.

  Borussia Dortmund, de leider in de Bundesliga, heeft de huurovereenkomst van Paco Alcacer omgezet in een definitieve transfer. De Spanjaard tekende een contract tot 2023 bij de ploeg van Axel Witsel.

  Goalgetter Paco Alcacer keert niet terug naar FC Barcelona. De 25-jarige Spanjaard is geen vaste waarde in het elftal van Dortmund, maar in acht wedstrijden deed hij toch al negen keer het net trillen. In elke 44 minuten is de aanvaller goed voor een doelpunt in het geel-zwarte shirt.

   

  "We hebben Barcelona vandaag laten weten dat we de optie om hem te kopen zullen lichten", verduidelijkt  Dortmunds sportief directeur Michael Zorc. "Hij is een echte doelpuntenmaker met veel voetballende kwaliteiten die voor ons al belangrijke matchen heeft gewonnen."

   

  Dortmund zou voor Alcacer zo'n 23 miljoen euro op tafel leggen. De Spanjaard telt 15 caps achter zijn naam, goed voor negen doelpunten.