• home
 • video
 • pas verschenen

  Vertonghen traint weer bij Tottenham: "Net op tijd terug voor de derby"

  Jan Vertonghen.

  Vertonghen staat al bijna twee maanden aan de kant.

  Tottenham heeft een update gegeven over zijn ziekenboeg. Jan Vertonghen (31) verscheen vandaag op het trainingsveld, Mousa Dembélé (31) werkt intussen in Qatar verder aan zijn herstel.

  Tottenham kan al sinds 29 september geen beroep doen op Jan Vertonghen, die een hamstringblessure had opgelopen tegen Huddersfield. Vertonghen miste 9 wedstrijden voor de Spurs, maar is stilaan weer fit. Vandaag vierde hij zijn terugkeer op het trainingsveld.

   

  Tottenham speelt zaterdag tegen Chelsea. "Het is heel goed nieuws dat Jan weer met de groep traint", verklaarde coach Mauricio Pochettino. "We zullen pas vrijdag kunnen beslissen of hij speelklaar is voor de derby tegen Chelsea. Hij is zo'n belangrijke speler." Op Twitter lijkt Vertonghen zelf te hinten op speelminuten. "Net op tijd terug voor de derby", schrijft hij.

   

  Mousa Dembélé moet de oefenpartijtjes met zijn ploegmaats nog wat langer missen. De middenvelder viel begin november uit met een enkelletsel en revalideert in Qatar. Tottenham had al laten verstaan dat Dembélé in 2018 niet meer in actie zou komen.

  De updates over de Belgen: