• home
 • video
 • pas verschenen

  Vonn ondervindt kleine tegenslag in zoektocht naar record

  Lindsey Vonn.

  Lindsey Vonn.

  Lindsey Vonn mist de start van haar afscheidsseizoen. Door een knieblessure staat de 34-jarige Amerikaanse een tijdje aan de kant.

  Vonn is tijdens een training op haar knie gevallen. "Het goeie nieuws is dat ik niet onder het mes hoef. Het slechte nieuws is dat ik er niet bij zal zijn in de wedstrijd van Lake Louise", twittert de Amerikaanse.

   

  Komend weekend organiseert Lake Louise (Canada) een afdaling en een Super G, twee wedstrijden om de Wereldbeker. Vonn: "Eén van mijn lievelingsmanches. Ik ben er het hart van in dat ik er niet bij kan zijn."

   

  Lindsey Vonn gaat dit seizoen op zoek naar de 86 Wereldbeker-zeges van recordhouder Ingemar Stenmark. Vonn telt er 82. Na Lake Louise is Beaver Creek (Colorado) aan de beurt en dan volgt de oversteek naar de Europese manches. Wanneer Vonn weer van de partij is, is nog niet bekend.

  De tweet van Vonn: