• home
 • video
 • pas verschenen

  Knokke haalt met Lorenzo Staelens grote naam in huis

  Lorenzo Staelens

  Lorenzo Staelens wordt bij Knokke trainer van zijn zoon Alessio.

  Lorenzo Staelens is de nieuwe trainer van amateurclub FC Knokke. Staelens volgt bij de hekkensluiter uit 1e Amateur de ontslagen Yves Van Borm op.

  Yves Van Borm was de voorbije jaren een vaste waarde op de bank bij Knokke, maar na de dramatische seizoensstart (slechts 1 zege in 12 matchen) kon het bestuur niet anders dan hem te bedanken.

   

  Met Lorenzo Staelens hoopt de club een gedroomde opvolger gevonden te hebben. Staelens, wiens zoon Alessio voor Knokke speelt, heeft al heel wat ervaring opgedaan bij tal van West-Vlaamse clubs. Hij zat zonder werk sinds hij weg moest als assistent van Glen De Boeck bij Kortrijk.

   

  Staelens werd de voorbije dagen ook uitdrukkelijk genoemd bij reeksgenoot Eendracht Aalst, maar hij kiest uiteindelijk voor Knokke. Naast een degradatiestrijd in de competitie wacht hem ook nog een toetje in de beker. Door de stunt bij Standard mag de club nu in de 1/8e finales aantreden tegen Union.