• home
 • video
 • pas verschenen

  UAE pikt 2 ervaren Australiërs op in de ploegleidersauto

  Allan Peiper

  Allan Peiper verkiest UAE boven CCC.

  UAE Team Emirates is niet alleen bezig zijn rennerscontingent te versterken, ook de omkadering krijgt een kwaliteitsinjectie.

  Met onder meer Gaviria, Henao, Philipsen en Bohli was UAE Team Emirates bijzonder actief op de transfermarkt de voorbije weken. Maar daar blijft het niet bij, want met Allan Peiper en Neil Stephens trekt de ploeg nu ook 2 ervaren ploegleiders aan.

   

  Peiper was de voorbije jaren een van de dragende krachten bij BMC. Toch besliste de Australiër niet om mee de overstap te maken naar CCC. Met Neil Stephens haalt UAE nog een extra Australiër in huis. Stephens was de voorbije 8 jaar aan de slag bij Mitchelton-Scott en al zijn voorgangers, maar hij vond het tijd om nieuwe lucht op te snuiven.