• home
 • video
 • pas verschenen

  Spierverrekking voor Neymar, gekneusde schouder voor Mbappé

  Neymar en Mbappé

  Zal de tandem Neymar-Mbappé brokken kunnen maken tegen Liverpool?

  PSG heeft (uiterst summier) gecommuniceerd over de blessures van zijn sterren Neymar en Mbappé. "De komende 48 uur zullen we kijken hoe hun blessures evolueren."

  Het was een zwarte dag gisteren voor PSG, want zowel Kylian Mbappé als Neymar viel geblesseerd uit tijdens een oefeninterland. De medische staf van de Franse club onderzocht hen allebei en kwam tot de vaststelling dat Neymar een verrekking aan zijn adductoren heeft opgelopen en Mbappé een kneuzing aan zijn schouder.

   

  "Ze worden nu 48 uur intensief verzorgd en daarna maken we opnieuw een balans op", luidt het bij PSG. Over hun inzetbaarheid komend weekend en vooral volgende week tegen Liverpool spreekt de club zich nog niet uit.