• home
 • video
 • pas verschenen

  Argentinie weer zonder Messi? Dan scoren Icardi en Dybala voor het eerst

  Mauro Icardi viert zijn doelpunt tegen Mexico.

  Argentinië heeft voor de tweede keer in enkele dagen Mexico opzijgezet. In een oefenduel werd het opnieuw 2-0 voor de Zuid-Amerikanen, met voor het eerst treffers van Mauro Icardi en Paulo Dybala.

  Na de 2-0 van vrijdag in Cordoba gingen de Mexicanen vannacht onze tijd met dezelfde cijfers de boot in in Mendoza.

   

  Argentinië, zonder grote namen als Messi, Agüero en Di Maria, had de overwinning te danken aan doelpunten van Mauro Icardi en Paulo Dybala. Beiden scoorden voor het eerst voor hun land.

   

  Icardi moest even wachten om zijn rekening te openen, maar tegen Mexio lukte het al snel. In de tweede minuut kapte de aanvaller van Inter zijn bewaker uit en trof hij raak met zijn linker, 1-0.

   

  Argentinië controleerde de wedstrijd en sloeg in het slot een tweede keer toe. Paulo Dybala verdubbelde op aangeven van Giovani Simeone de score tot 2-0. Het moet gezegd, Mexico trad aan zonder zijn beste spelers.

   

  Interim-bondscoach Lionel Scaloni sluit zijn 6 wedstrijden sinds het voor Argentinië mislukte WK af met 4 overwinningen (tegen Irak, Guatemala en Mexico, 2x), een gelijkspel (tegen Colombia) en één nederlaag (tegen Brazilië).

   

  Een nieuwe generatie krijgt kansen en lijkt op te staan. Paulo Dybala toont de kwaliteiten die hij bij Juventus gewoonlijk etaleert, Icardi lijkt bevrijd van zijn vete met de afwezige Lionel Messi en Ajax-linksachter Nicolas Tagliafico bevestigt als aanvoerder. De verdediging incasseerde slechts één doelpunt in zes wedstrijden.

  Op de sociale media:

  Paulo Dybala na zijn 2-0.