• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Horvath scoort goeie punten met glansprestatie tegen Italië (in Genk)

  Ethan Horvath

  Ethan Horvath stond nog maar voor de 3e keer tussen de palen bij de VS.

  Een maand geleden leek de carrière van Ethan Horvath nog dood en begraven, nu is de Amerikaanse doelman zowel bij zijn club als zijn land aan een renaissance bezig.

  Door het onzekere optreden van Karlo Letica kreeg Ethan Horvath enkele weken geleden opnieuw zijn kans bij Club Brugge. De Amerikaan imponeerde en trok de vorm door bij zijn nationale ploeg. Uitgerekend in het stadion van Genk.

   

  Tegen het vernieuwde Italië van bondscoach Mancini was Horvath keer op keer spelbreker. Het leek de Amerikanen een prestigieus gelijkspel op te leveren, tot Inter-aanvaller Politano, die nog maar een paar minuten op het veld stond, in de 94e minuut de onklopbaar gewaande Horvath alsnog te grazen kon nemen.

  De straffe saves van Horvath op een rijtje

  Het winnende doelpunt van Politano