• home
 • video
 • pas verschenen

  Feest 10 jaar Kortrijk: held Vanhaezebrouck, "judas" Vanderhaeghe

  Hein Vanhaezebrouck

  Hein Vanhaezebrouck is nog altijd bijzonder populair in Kortrijk.

  In de Stadsschouwburg van Kortrijk is vanavond feestelijk gevierd dat de plaatselijke club 10 jaar in de hoogste klasse vertoeft. Alle grote namen van het voorbije decennium waren aanwezig, al was niet iedereen even populair.

  Onder de noemer Tien Om Terug Te Zien haalde KV Kortrijk in de Stadsschouwburg herinneringen op aan de voorbije 10 jaar in de eerste klasse. Tal van ex-spelers als Sven Kums, Brecht Dejaegere en Mo Messoudi tekenden present.

   

  Ook Hein Vanhaezebrouck werd in de bloemetjes gezet. De huidige coach van Anderlecht werd op luid applaus onthaald. Over Yves Vanderhaeghe, niet alleen een ex-coach van Kortrijk maar ook de nieuwe coach, waren de meningen iets meer verdeeld. Er klonk wel applaus, maar toch ook boegeroep en een enkele keer zelfs "Judas". Sommige supporters hebben Vanderhaeghes overstap naar KV Oostende duidelijk nog niet verteerd.

  De hartelijke ontvangst voor Vanhaezebrouck en de gemengde gevoelens voor Vanderhaeghe