NBA-speler gooit schoen in publiek: 25.000 dollar boete

  Josh Richardson werd uitgesloten na het schoenincident.

  Josh Richardson heeft een dure les geleerd. De topschutter van de Miami Heat gooide in de wedstrijd tegen de Los Angeles Lakers van LeBron James een van zijn schoenen in het publiek uit frustratie. Hij krijgt daar nu een boete van 25.000 dollar voor. 

  Josh Richardson was op weg om te dunken toen hij aangetikt werd op zijn hiel en zo zijn schoen verloor. De refs hadden niets gezien en dus kreeg de speler van de Miami Heat geen vrijworpen.

   

  Hij was daar zo verbolgen over dat hij zijn schoen in het publiek gooide. LeBron James zelf ging klagen bij de refs dat Richardson maar op 1 schoen aan het spelen was en uiteindelijk werd Richardson uitgesloten. De jonge guard van de Heat noemt het zelf een "les die me veel geld kost".

  Bekijk de fase met Richardson