• home
 • video
 • pas verschenen

  Bob Peeters is ziedend op ref: "Elke keer flikt hij wel iets"

  Bob Peeters

  Bob Peeters (r) kaffert de wedstrijdleiding uit.

  Een razende Bob Peeters heeft na afloop van Westerlo-Beerschot snoeihard uitgehaald naar scheidsrechter Ken Vermeiren, die een discutabele penalty floot voor Beerschot Wilrijk. "Hem kennende zal ik nu wel geschorst worden, maar het boeit me niet", brieste Bob Peeters.

  VIDEO: Razende Peeters stapt op scheidsrechter af

  "Wij willen een propere sport en mensen die capabel zijn"

  Kantelpunt in de wedstrijd tussen Westerlo en Beerschot Wilrijk was een penalty voor de bezoekers na hands van Maxime Biset. Voor Westerlo-coach Bob Peeters was scheidsrechter Ken Vermeiren de gebeten hond.

   

  "Het is altijd met dezelfde scheidsrechter. We hebben al 3x geprobeerd om hem te wraken. Elke keer flikt hij wel iets en nu weer. Biset zat heel kort op zijn man en krijgt de bal op zijn arm. Wat moet hij anders doen met zijn arm?", fulmineerde Peeters na afloop.

   

  "Als je daarvoor gaat fluiten, moeten we stoppen. Ik word er niet goed van. Wij willen een propere sport en mensen die capabel zijn om wedstrijden te fluiten. Telkens opnieuw lukt dat niet en dan word je boos."

   

  Een briesende Peeters ging na het laatste fluitsignaal verhaal halen bij ref Vermeiren. "Hij zei meteen dat hij een verslag zou maken. Als dat hem gelukkig maakt, moet hij dat maar doen. Hem kennende zal ik wel geschorst worden. Het boeit mij niet."

   

  "Wij werken dag en nacht en elke keer weer krijgen we zo'n beslissing tegen. Het is jammer dat de kleinere ploegen soms benadeeld worden. Ik zal er alles aan doen om Westerlo te behoeden voor bepaalde zaken in het voetbal. Ik ga voorop in de strijd voor mijn groep. Als ik dan de boter gegeten heb, dan is dat maar zo."

  Hij zei meteen dat hij een verslag zou maken. Als dat hem gelukkig maakt, moet hij dat maar doen.

  Bob Peeters

  Bekijk het interview met een razende Bob Peeters: