• home
 • video
 • pas verschenen

  Carrasco mist ook Zwitserland wegens paspoortproblemen

  Yannick Carrasco en Xherdan Shaqiri

  In de heenmatch was Yannick Carrasco er wel bij.

  Bondscoach Robert Martinez heeft Divock Origi weer bij de Rode Duivels gehaald. Hij neemt de plaats in van Yannick Carrasco, die niet mee mag naar Zwitserland. Zijn paspoort is niet in orde.

  Zondagavond gaan de Rode Duivels in en tegen Zwitserland voor 12 op 12 in de Nations League. Dat zal zonder Yannick Carrasco zijn. De flankaanvaller kampt met paspoortproblemen en kan morgen niet mee naar de Alpen. 

   

  Gisteren was Carrasco nog niet aanwezig voor de match tegen IJsland (2-0). De international zit/zat nog vast in China, waar hij tegenwoordig de kost verdient.

   

  Roberto Martinez riep Divock Origi (Liverpool) op als vervanger. Hij zit voor het eerst sinds maart van dit jaar opnieuw in de selectie van de Rode Duivels. Toen zag hij vanaf de bank hoe de Belgen Saudi-Arabië met 4-0 klopten in een oefeninterland. Voor het WK werd hij niet opgeroepen.

   

  Origi telt 25 caps en scoorde drie keer voor de Rode Duivels. Bij Liverpool zit de aanvaller op een zijspoor. Dit seizoen gaf Jürgen Klopp hem tot nog toe slechts 11 speelminuten, in de Champions League tegen Rode Ster Belgrado (2-0 nederlaag).