• home
 • video
 • pas verschenen

  Brys, Clement en Leko genomineerd voor de Trofee Raymond Goethals

  Marc Brys, Philippe Clement en Ivan Leko.

  Marc Brys, Philippe Clement en Ivan Leko: dat zijn de kanshebbers op de Trofee Raymond Goethals, de prijs voor de trainer die het best beantwoordt aan de figuur van Raymond Goethals. Op 3 december weten we wie Felice Mazzu opvolgt.

  De Trofee Raymond Goethals werd in 2011 in het leven geroepen en bekroont de Belgische trainer die het voorbije jaar het best beantwoordde aan de figuur van Raymond Goethals, zijn werkwijze en gedrevenheid.

  Na de eerste stemronde blijven Marc Brys (STVV), Philippe Clement (KRC Genk) en Ivan Leko (Club Brugge over). Felice Mazzu, de winnaar van vorig jaar en Johan Walem, de coach van de nationale beloften, haalden het net niet.

   

  Op 3 december weten we wie de winnaar is.