• home
 • video
 • pas verschenen

  De Boeck over ontslag: "Ik ben in shock met deze gang van zaken"

  De Boeck hekelt de gang van zaken bij Club.

  Op Facebook heeft Glen De Boeck gereageerd op zijn verrassende exit bij KV Kortrijk. De Boeck vernam naar eigen zeggen tijdens een oefenmatch vanmiddag dat hij ontslagen werd. Hij heeft het over "operatie respectloze zielen".

  KV Kortrijk nam vanmiddag afscheid van Glen De Boeck en de nummer 12 uit de Jupiler Pro League heeft met Yves Vanderhaeghe al een opvolger. Op Facebook heeft de ontslagen De Boeck het over "operatie respectloze zielen".

   

  "Vorig jaar heb ik op 8 november een persconferentie gegeven met de schrik om naar 1B te gaan. Een trainer die alles rechttrekt en net Play-off I mist... En dan dit...", schrijft De Boeck.

   

  "Blijkbaar heeft het bestuur gisterenavond beslist om de samenwerking met mezelf stop te zetten en heeft het al contact gehad met de opvolger... Not done, maar ach, het is "de voetbalwereld"."

   

  "Ware het niet dat er vandaag een oefenmatch was tussen Antwerp en Kortrijk. Tijdens die match kreeg ondergetekende constant telefoon, maar hij neemt niet op, want match..."

   

  "Tijdens de rust denkt ondergetekende om toch maar eens te checken wat er scheelt. Om dan te lezen van een journalist dat je ontslagen bent. Coach dan nog maar eens 45 minuten, wat ik respectvol gedaan heb. Ik ben in shock met deze gang van zaken."