• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot Wilrijk is burgerlijke partij in fraudedossier: "Zaak van dichtbij volgen"

  Op zijn website meldt Beerschot Wilrijk dat het zich burgerlijke partij gesteld heeft in het onderzoek naar fraude en wedstrijdvervalsing in het Belgische voetbal. "We zullen duidelijk communiceren zodra het kan en zodra het opportuun is."

  Beerschot Wilrijk meldt dat het zich bij de rechtbank van Tongeren heeft laten registreren als burgerlijke partij in het fraudedossier.

   

  "In die zaak wordt onderzoek gedaan naar witwassen en matchfixing in het Belgische voetbal. Door zich burgerlijke partij te stellen kan Beerschot de zaak van dichtbij volgen en oordelen of er eventueel schade en gevolgen zijn voor clubs uit 1A en 1B. Beerschot dient uiteraard het geheim van het onderzoek te respecteren, maar zal duidelijk communiceren zodra het kan en opportuun is", meldt de club uit 1B.