• home
 • video
 • pas verschenen

  IJslandse kapitein Sigurdsson mist duel tegen de Rode Duivels

  IJsland kan in het Nations League-duel tegen de Rode Duivels geen beroep doen op Gylfi Sigurdsson. De middenvelder viel afgelopen weekend geblesseerd uit bij Everton en raakt niet fit.

  Bij de Rode Duivels liggen er behoorlijk wat spelers in de lappenmand, maar ook IJsland blijft niet gespaard van blessures. Kapitein Sigurdsson werd afgelopen weekend na 76 minuten vervangen bij Everton. Hij hinkte van het veld met een enkelblessure.

   

  De IJslandse voetbalbond meldt nu dat de kapitein niet fit zal raken voor het duel met de Belgen dat donderdag op het programma staat.

   

  IJsland kan de laatse plaats in de groep niet meer vermijden en degradeert al zeker naar de B-divisie. Als de Belgen winnen van het al uitgeschakelde IJsland, hebben ze drie dagen later in Zwitserland genoeg aan een punt om zich te verzekeren van een stek in de halve finales van de Nations League. De Rode Duivels hebben evenveel punten als Zwitserland, maar die hebben al een wedstrijd meer gespeeld.