• home
 • video
 • pas verschenen

  Bayern bevestigt woordenwisseling tussen Ribéry en Franse journalist

  Franck Ribéry.

  Ribéry verloor met Bayern bij Dortmund.

  De 3-2-nederlaag tegen Borussia Dortmund zindert nog na bij Bayern München. De Duitse krant Bild meldde vandaag dat er na de match een incident geweest is tussen Franck Ribéry en een Franse verslaggever, Bayern heeft het verhaal intussen bevestigd.

  De nederlaag van Bayern München bij Borussia Dortmund lag zwaar op de maag bij Franck Ribéry. De Franse flankaanvaller kreeg het na de wedstrijd aan de stok met Patrick Guillou, verslaggever bij BEIN Sports. Volgens Bild kwam het tot een stevige discussie en deelde Ribéry ook enkele tikken uit.

   

  In de Duitse krant bevestigt sportief directeur Hasan Salihamidzic dat er een incident geweest is. "Franck heeft ons laten weten dat hij een woordenwisseling gehad heeft met zijn landgenoot Patrick Guillou. Ze kennen elkaar al jaren. We hebben met Guillou zaterdag al afgesproken dat we snel samenzitten om dit incident te regelen."