• home
 • video
 • pas verschenen

  Waasland-Beveren wil Bob Peeters als opvolger van Ferrera

  Bob Peeters was enkele jaren geleden al even coach van Waasland-Beveren.

  Waasland-Beveren wil snel werk maken van de aanstelling van een nieuwe trainer. Topkandidaat om de vandaag ontslagen Yannick Ferrera op te volgen is Bob Peeters, de huidige coach van Westerlo.

  Waasland-Beveren is op zoek naar een nieuwe coach, nu Yannick Ferrera het gelag betaalde na de slechte resultaten. En voor die opvolger denkt de club aan Bob Peeters.

   

  Peeters is een oude bekende van het huis, hij volgde er in november 2013 Glen De Boeck op en verzekerde Waasland-Beveren toen aan het einde van het seizoen van het behoud in de hoogste klasse. Peeters stapt na dat seizoen zelf op om aan de slag te gaan bij Charlton, de Engelse tweedeklasseclub van Roland Duchâtelet.

   

  De voorbije jaren werd zijn naam al een paar keer genoemd toen Waasland-Beveren een nieuwe trainer zocht, maar niet alle bestuursleden hadden zijn plotse vertrek van een paar jaar eerder naar Engeland toen al verteerd. Dat zou nu niet langer een probleem zijn.

  Westerlo is op de hoogte van de belangstelling voor zijn trainer en Bob Peeters wil graag opnieuw aan de slag op het hoogste niveau. Assistent Dirk Geraerd zei vanmiddag al dat hij dinsdag al een nieuwe hoofdtrainer verwachtte bij de club. Als de onderhandelingen gunstig verlopen, kan dat dus Bob Peeters zijn.