Roeselare zet Jordi Condom op de keien na troosteloze 1 op 18

  Jordi Condom was nog maar sinds januari aan de slag bij Roeselare.

  Roeselare heeft afscheid genomen van coach Jordi Condom. Met slechts één punt uit zes wedstrijden zag de club uit 1B geen toekomst meer met de Spaanse trainer. 

  Ex-Eupen-trainer Jordi Condom nam in januari 2018 het roer over van Dennis van Wijk bij Roeselare, maar na nog geen jaar is ook zijn avontuur in 1B afgelopen. 

   

  De Spaanse coach betaalt het gelag voor een troosteloze 1 op 18 in 1B. Gisteren verloor Roeselare nog kansloos van OHL met 0-4, waardoor het op de voorlaatste plek blijft hangen. Ook physical coach Mauro Daturi moet ophoepelen. 

   

  “Ik wil zowel Jordi als Mauro bedanken voor hun inzet, professionalisme en voor wat ze voor deze club betekend hebben", zegt CEO Brian Tevreden.  "Verder wens ik hen in naam van de volledige club veel succes toe in hun verdere carrière. We zullen nu in alle stilte op zoek gaan naar de geschikte opvolgers, die we zo vlug mogelijk hopen voor te stellen."

  Tweet: