• home
 • video
 • pas verschenen

  Meunier: "Een applauspremie? Dat is een fout gerucht"

  Thomas Meunier

  Thomas Meunier voetbalt al 3 seizoenen voor PSG.

  Thomas Meunier ontkent dat ze bij Paris Saint-Germain een bonus krijgen om de fans te groeten. "Daar zijn we ver van verwijderd", laat de Rode Duivel weten via de sociale media.

  Volgens Football Leaks-documenten kunnen spelers van PSG flink bijverdienen. Als ze na de wedstrijd supporters gaan groeten, krijgen ze een fikse premie. Die zou kunnen oplopen tot maar liefst 375.000 euro per maand.

   

  Op Twitter geeft Thomas Meunier zijn versie van de feiten. "Het gaat om een "ethische premie"", stipt de flankverdediger aan. "Die houdt een hoop verplichtingen in tegenover de club en haar supporters en verplichtingen voor de speler zelf (professionalisme, respect voor anderen, enz.). Daat staat ver van een applauspremie", vindt Meunier, die zijn tweet eindigt met de hashtag "fout gerucht".