• home
 • video
 • pas verschenen

  Barcelona moet anderhalf uur zoeken naar Dembélé

  Ousmane Dembélé

  Ousmane Dembélé staat op de voorpagina van de Spaanse sportkranten.

  Barcelona-coach Valverde heeft Ousmane Dembélé naast de selectie gelaten voor de competitiematch van zondag tegen Betis. De Fransman ligt opnieuw onder vuur wegens een gebrek aan discipline.

  Zonder Dembélé, met Messi

  Volgens de Spaanse pers stuurde Ousmane Dembélé donderdag zijn kat naar de training en was hij lange tijd niet te bereiken door de club. Pas na anderhalf uur liet hij van zich horen. De flankaanvaller riep maagklachten in als excuus.

   

  Ernesto Valverde aanvaardde de uitleg niet en zette Dembélé naast de kern. "Dembélé is ongelooflijk getalenteerd. We verwachten alleen dat hij dat elke dag toont", sprak de coach op de persconferentie voor de match tegen Real Betis.

   

  Lionel Messi is wel weer van de partij. De Argentijn brak op 20 oktober in de competitiematch tegen Sevilla zijn rechteronderarm. Net als Umtiti (knie) kreeg hij groen licht van de medische staf. Thomas Vermaelen is nog steeds out met een hamstringblessure.

  Dembélé is ongelooflijk getalenteerd. We verwachten alleen dat hij dat elke dag toont.

  Barcelona-coach Ernesto Valverde