• home
 • video
 • pas verschenen

  Koeman heeft opnieuw geen plaats voor Vormer bij Oranje

  Ploegfoto Oranje.

  Vormer (helemaal rechts) is er niet meer bij.

  Ruud Vormer is zijn plekje in de Nederlandse selectie kwijt. De Club Brugge-speler werd door Ronald Koeman opnieuw niet opgeroepen voor de matchen tegen Frankrijk en Duitsland. Ook de geblesseerde Arnaut Danjuma Groeneveld is er niet bij.

  Danjuma mocht vorige maand nog debuteren bij Oranje tegen de Rode Duivels. De Club Brugge-spits scoorde, maar viel ook geblesseerd uit. Sindsdien staat hij aan de kant en dus werd hij logischerwijs uit de selectie gelaten door Koeman.

   

  De bondscoach had ook geen plaats meer voor Ruud Vormer. De middenvelder viel twee keer naast de basiself van Ivan leko bij Club Brugge. In de Champions League speelde hij wel een sterke partij tegen Monaco, maar het was niet voldoende om opgeroepen te worden. Vormer zat wel in de voorselectie, maar viel af. Ook in de vorige interlands ontbrak hij al. 

   

  Koeman haalde een nieuw gezicht bij de groep: Javairo Dilrosin.  De aanvaller van20 speelt bij Hertha Berlijn.